Home Mediation/bemiddelingEchtscheidingKostenMKB advies - IncassoActueelcontactRegistratieAangeboden uit faillisementen/incasso
JURIDISCHE DIENSTEN
Delfzijl Groningen
Management en reorganisatie
Advies MKB
U heeft een aanmaning of dagvaarding ontvangen?
download algemene voorwaarden
U heeft een aanmaning of dagvaarding ontvangen?
U heeft een aanmaning ontvangen en heeft daarover een vraag? 

Wanneer u niet in staat bent een vordering te betalen of een betalingsregeling wilt dan vragen wij u dit zo spoedig mogelijk aan ons kenbaar te maken. Zo voorkomt u extra kosten en een eventuele procedure bij de kantonrechter.

Als u geen enkele betaling doet en de gestelde betalingstermijn is verstreken dan zullen wij een procedure starten om vervolgens door een deurwaarder beslag te laten leggen op uw eigendom ter verzekering van de betaling. De kosten die wij moeten maken komen daarbij zoveel mogelijk voor uw rekening.

Verstandig is om vroegtijdig over te gaan tot betaling of een regeling te treffen ter betaling. Wij staan u graag te woord om samen met u en de schuldeiser een oplossing te vinden.

Voor bedrijven zijn algemene voorwaarden van belang!

Algemene voorwaarden zijn van belang voor bedrijven, wel is het belangrijk deze correct te gebruiken.  Een simpele doorverwijzing naar uw website is niet voldoende.
Ook zijn deze voorwaarden alleen van toepassing als u de algemene voorwaarden vooraf aan de klant kenbaar heeft gemaakt. Dus duidelijk voor het sluiten van de overeenkomst.

Als u geen exemplaar aan uw klant geeft dan is het noodzakelijk dat u ze deponeert bij de griffie van de rechtbank of de KvK.  Bovendien moet u
die op verzoek gratis aan uw klanten toezenden. In alle gevallen moet uw afnemer/klant kennis hebben kunnen nemen van uw algemene voorwaarden voordat de overeenkomst is gesloten.  Het is dus van belang dat u kunt aantonen dat u deze correct en tijdig kenbaar heeft gemaakt, in het geval dat er een conflict ontstaat.

Erg belangrijk dat de algemene voorwaarden aansluiten bij uw branche en uw manier van zaken doen. 


Home Mediation/bemiddelingEchtscheidingKostenMKB advies - IncassoActueelcontactRegistratieAangeboden uit faillisementen/incasso