Home Mediation/bemiddelingEchtscheidingKostenMKB advies - IncassoActueelcontactRegistratieAangeboden uit faillisementen/incasso
JURIDISCHE DIENSTEN
Delfzijl Groningen
Kosten
 
Algemeen
Afhankelijk van de aard en omvang van een zaak variëren daarmede ook de kosten. Het basis uurtarief is € 50,- exclusief BTW.
Incasso
Voor incasso gelden aangepaste  tarieven. Gebruikelijk is dat deze kosten op uw debiteur worden verhaald zodat u geen incassokosten maakt. Wel zult u € 40,- (exclusief BTW) administratiekosten moeten voldoen, de dossierkosten. Deze kosten kunnen wij ook in rekening brengen bij uw debiteur.
In beginsel starten wij met het in gesprek raken met uw debiteur. Wij onderzoeken de rechtmatigheid van uw vordering en brengen die boodschap helder over.
Pas na overleg met u als opdrachtgever volgen nadere inspanningen. Wij zijn ons bewust van de commerciële belangen die u heeft zodat in veel gevallen de standaard aanpak bij incasso niet uw commerciële belangen dient. Elke klant is belangrijk en wellicht verdienen de diverse klanten een verschillende aanpak.
Een regelmatige klant waarmee u misschien in het verleden goede zaken deed is de moeite waard om als klant te behouden. Een specifieke afspraak ter betaling is dan noodzakelijk om deze klant te behouden. Wij beschikken over die kennis en ervaring.


Verkoop goederen

Door incasso, faillisementen, echtscheidingen en bemiddeling kan het voorkomen dat partijen besluiten dat zaken verkocht moeten worden. Ook komt het regelmatig voor dat een partij door een schuldenlast over wenst te gaan tot verkoop van een goed. Deze opdracht nemen wij graag van partijen aan. De afhandeling van de gehele verkoop en de betaling door de koper verzorgen wij voor u. Het kan gaan om diverse zaken, waaronder voertuigen, kunst, antiek, inboedelgoederen en andere duurzame goederen. In overleg met de opdrachtgever wordt een tarief overeengekomen.
 
 
 Vrijblijvendheid
Wij nodigen u graag uit voor een kosteloos gesprek waarin u de informatie krijgt betreffende uw vragen. U krijgt een duidelijk en volstrekt helder beeld van de mogelijkheden en onmogelijkheden.


Home Mediation/bemiddelingEchtscheidingKostenMKB advies - IncassoActueelcontactRegistratieAangeboden uit faillisementen/incasso